Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
És azt se feledjük el hogy a PES szériákhoz rendszeresen érkeznek Super patch-ek amik olyan javitásokat tartalmaz hogy miután felrakjuk, a Fifa elbújhat!! Mind grafikailag mind játékélményre ráadásul a Kitserver-el kedvünkre patchelgethetjük!
-
badijanos
csendes tag
ProjaneszFifa
Amiért Megéri itt játszani.
-Minden nap új Bajnokság/Kupa Indul!
-Nap végén mindig frissítés(közbe is szoktunk).
-Nálunk 3 fajta Bajnokságtípus van(Rövid,Hosszú,Kiesős)
-Áttekinthető az oldalunk az Adminok Segitőkészek és segitenek is.
-Aki bajnokságba résztvesz és bentvan az 1-3-ba pontot kap és Felkerül a Ranglistára.
www.projaneszfifa.gportal.hu -
badijanos
csendes tag
ProjaneszFifa
Amiért Megéri itt játszani.
-Minden nap új Bajnokság/Kupa Indul!
-Nap végén mindig frissítés(közbe is szoktunk).
-Nálunk 3 fajta Bajnokságtípus van(Rövid,Hosszú,Kiesős)
-Áttekinthető az oldalunk az Adminok Segitőkészek és segitenek is.
-Aki bajnokságba résztvesz és bentvan az 1-3-ba pontot kap és Felkerül a Ranglistára.
www.projaneszfifa.gportal.hu -
Blaise
veterán
PES-el még nem játszottam, de simán elhiszem, hogy jobb mint a Fifa10...
-
ProEvoFan
nagyúr
a legtöbb X360/PS3 játék nem is full HDs ....hanem 720p, ami igazán komoly Full HDs játék lesz, az a GT5
nem a youtube videó alapján ítélem meg a játékot, játszottam vele X360on a havernál, kb 10 órát, az elég sok meccs volt hidd el, igaz én nem tudtam 25méterről ollózni
és a nickem igen a kedvenc játékom után van, ami már kb 8 éve azés én nem vitatkozok, ez az én véleményem, ennyi!
de ugye azt te sem gondoltad komolyan, h egy mai átlag (ezen ne vitatkozzunk h mi az) pl E8200/4850 kombó nem tudná hozni azt amit egy ps3/x360
csak sajnos (???) a PCs játékokat már a konzolok határozzák meg...wednesday igen, az is "csak" 720p-s
-
wednesday
őstag
Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy Boxon meg PS3-on egyáltalán van FullHD játék vagy csak felszorozzák?
Előfordulhat, hogy van, de sok címnél olvasom(sőt ilyenről hallottam csak), hogy nem az pl: a legutóbbi Uncharted2-nél, hogy 720p-s.A másik, hogy FullHD-s TV-n sok minden jól néz ki, főleg az élmény miatt.
-
mate0217
aktív tag
Ez nem volt a számomra meglepő egyáltalán
Nekem a fifa 10 egy 10-es listán max 6-os
-
SzlobiG
félisten
"haver 8800GTvel nyomja full HDban a PES2010et, és van olyan a grafika mint a konzolos fifában"
Aha persze, játszottál már full hd-ba xbox360/ps3-al vagy csak ezt a hülyeség úgy mondod alaptalanul?
Jah most nézem csak "Youtoubon néztem konzolos fifa gameplay videókat" tehát te egy Youtubos videó után vonod le, hogy szebb a grafikája a Pes-nek mint boxon a fifának sztem te nagyobb hülyeséget írtál ezzel.
De már a nickedből kiindúlva hiába írom neked és vitázni is felesleges lesz szal nem is fogom folytatni.
-
ProEvoFan
nagyúr
bocsi, de ekkora hülyeséget rég nem olvastam...
nehogy már nem bírná el pl 9600GT /9800GT/HD4850/4770 vga a konzolos fifa grafikát; haver 8800GTvel nyomja full HDban a PES2010et, és van olyan a grafika mint a konzolos fifában
a PES2010 nagyszerű lett, én már megvettem
sokkal jobb mint a konzolos fifa2010, grafikában is, játékmenetről nem is beszélve; Youtoubon néztem konzolos fifa gameplay videókat...Ibra 25méteres ollózása mosolyt csalt az arcomra -
boeing
őstag
Megérdemelten az elsö.
-
SzlobiG
félisten
Na igen a 2008-as fifa boxon sokkal jobb graffal rendelkezett mint a 2010-es PC-s el se tudom képzelni a boxos most milyen lehet.
Szerintem simán lehetne PC-re is azt a grafot, de valszeg az miatt nincs amit írtál, hogy sokan nem vennék meg a nagy gépigény miatt szal a pénzről szól minden.
-
SzlobiG
félisten
Ezen nincs mit csodálkozni a PES-nél fejlesztenek is a fifánál meg kb ugyanazt akarják mindenévbe eladni főleg a motor már milyen régi, vicc.
-
DeSanto
őstag
Én eddig fifás voltam sosem játszottam a PES-el de mióta az EA ugyan azt gyártja gondoltam kipróbálom milyen játékot hozott össze a konami.
Azt kell hogy mondjam hogy sokkal jobban bejött mint a fifa.
Egyetlen egy ami negatívum az a magyar kommentár hiánya.Egyébként nekem is első helyen van a PES most már és a fifa csak mögötte kullog.
-
Gomez86
őstag
Azt gondoltam volna hogy a Forza első helyen fog nyitni...
Biztos több a focista mint az autóversenyző
Új hozzászólás Aktív témák
gp Három hétnyi uralkodáa után a PES 2010 szorította le a trónról a Fifa 10-et.
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Gigabyte RTX 3070 Aorus Master Eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest