Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox One
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force (2024)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Bestbuy játékok
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Johnny Cage #10 üzenetére
Én már vagy 4 órát nyomtam vele, de még csak most értem vissza kupa-keep-be Tweek-l
Jó alaposan körbejárok mindent, hirtelen azért ijedtem meg, hogy 10 óra
Ezek szerint, ha 20 órát ki tudok belőle hozni, akkor az már jó
-
JanR
addikt
válasz
Johnny Cage #8 üzenetére
10 óra a játékidő?
-
Johnny Cage
addikt
SP játék nálam (bár még csak márciust írunk) az év meglepetése. finoman szólva is szkeptikus voltam (kimondom, eleinte valami igen nagy ergyaságnak tűnt).. a végeredmény ehhez képest egy nagyszerű, könnyed point 'n click-es (ebből csak a point 'n click hiányzik) kalandjáték(ba oltott 10 órás South Park epizód), RPG-szerű harcrendszerrel (gyors és baromira szórakoztató), tökéletesen kézreálló interface-el, a grafika egy az egyben a sorozatot idézi, de a többi SP-s elem is 100%-ig a helyén van (tényleg mint ha egy SP epizódba csöppennél bele).. ez kérem a legjobb South Park-os szórakoztatóipari produktum hosszú évek óta (mondom ezt úgy, hogy már évek óta leszoktam a sorozatról). sőt, én azt mondom, hogy ez így jobban működik, mint sorozatként. amúgy meg csömöröm van a drága, nagy, túl bonyolult és túl rövid mainstream játékoktól, pont egy ilyen könnyed(ebb), de jól megcsinált játékra vágytam. még ilyet!
-
JanR
addikt
Nem is csodálom, abba se bírom hagyni
Asszony is morog már miatta rendesen
Pedig alig játszom (havi 2-3 alkalom), de ezzel valahogy el vagyok, időnként meg jól felröhögök tőle
-
GegeWarrior
senior tag
Jó kis játék lett, tiszta olyan mintha egy SP rész lenne
-
Garada
őstag
Nem rossz.
-
xenom0rph
őstag
Most lehet hülyeséget kérdezek de az SP játék az offline vagy multiplayer játékra van kihegyezve? (esetleg coopra)
-
Zirowe
nagyúr
Megérdemelten van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A britek már nagyon várták a South Park: The Stick of Truth megjelenését.
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Gigabyte RTX 3070 Aorus Master Eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest