Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
Húúú. Az a nissin jól hangzik 3kilóért.
3 garnitúrát kérek
Pízt meg majd viszem.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #4780 üzenetére
Naná.
Vagy pont, hogy ne menjek?Jah, a payen kitűnő.
Szerelőm szereti mert nagyon jó felrakni, én meg azért mert full jó, pláne amilyen volt.
Ködgyártó volt a becenevem.[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4791 üzenetére
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
A hálózati kapcsolat problémáinak kijavítása érdekében próbáljon meg rákattintani az Eszközök menü "Kapcsolódási problémák diagnosztizálása..." parancsáraEgyéb lehetőségek:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.
Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.
A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal.
Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra.
Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve.
Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #4809 üzenetére
Tuti gyerekek.
Ez mostanság annyira de annyira, hogy pfffúúúú.
Lehet ha ilyened van, akkor holnaptól még a kenyér is olcsóbb lesz.
Istenek ezek az emberek, pláne mikor se köd, se semmi, a város kellős közepén ami nem kicsit van kivilágítva még ráadásnak és csak a szarul beállított gagyi retkes ködlámpája van amitől majd ki folyik az ember szeme és semmit sem lát a vele szembe jövő.
Hálleluja nekik.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #4808 üzenetére
Rád meg azért nem ugranak mert nincsen elöl nagy 40X40-es dobókockád felakasztva, amitől semmit sem látsz. Meg amúgy is csak egy majd húszéves retekkel jársz.
Tudod te milyen jó az új vw golf???
Az menő. Na azt vegyél.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Áhhh. De ők azt sosem használják együtt a ködlámpával. Mert hát az tilos, és elvakítja még a jövő hetet is. De aki véletlen fel is kapcsolja és a lámpánál átszólsz neki, hogy tán nem látok vagy mi a fasírt, akkor jön az, hogy "mi a faszomat szótá'be nekem te kis pöcs, me neked nem telik oszt most meg vered a nyáladot"
Oké barátom, te vagy az erősebb iq-ban én már látom.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #4817 üzenetére
Úúúhh. Köszönöm neked e nemes cselekvésed, hogy segítesz igazi "sztrítrészer"-ré emelkednem. De az első a dobókocka legyen ám. Mikor odaérünk a parkolóba lecseréljük a kerekeket min. 20"-ra, lehúzzuk az aszfaltig, ha valaki kérdezi, hogy így hogy közlekedsz akkor majd megkérdezzük a válasz helyett, hogy "és neked jó megy a szekér, szép a fényezése?" vagy valami.
Nah? Ez indulónak szerintem zsuga nagyon.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #4839 üzenetére
Akkor ezek mellé még adok neked egy jó fényező telszámát, mert a lángcsóvák az oldaláról és a motorháztetőről sem hiányozhat.
Plussz féláron a 60-as éveket idéző fehérre festett márkajelzés ingyen van minden abroncsra. (lehetőleg minél ballonosabb legyen mert az nagyon ridegen kivirít)
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #4842 üzenetére
Már nem is biztos , hogy kint lesznek este mert műszakiztatnak egy kocsit és lehet, hogy elhúzodik......
De már megdumáltam vele, így ha kell, akkor megtudja csinálni bármikor, csak szólnod kell.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Akik igértek segítséget a crxforumot, hogy tudjam használni ezen a nyamvatt laptopon, azoknak kötelező a megjelenés minden szükséges felszereléssel az este.
-
VTI-Totya
tag
Snoopy, ne sunnyogj.
Mikor mondtam én ilyet, hogy ma nem leszek kint??
Aha, de lehet, hogy még sem leszek mert lánybúcsúztatóra vagyok hivatalos.[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #4849 üzenetére
Én tudom.
Kivágni a gyári zenét a rákba, mert olyan mint egy felturbózott szokol radijó.
Nagy fos az egész, basszus mint olyan az nem is létezik.
De este meghallgathatjátok ha érdekel, mert azzal csattogok ki majd.
Majd elkenyem neki a száját kifelé a 6-oson.
Gyere Snoo, majd lealázlak.
(mint a szőkék, a maradék lóerőt, a kormánybóli vízcsavarással érem el)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #4898 üzenetére
Ezt kár volt írni.
Ezekszerint pénteken ki lesz halva a honda parkoló.
De azért kíváncsi leszek 1-2 emberre.
(nehogy ez is olyan legyen mint a 0-ásról hazahúzatás,hogy...............)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #4909 üzenetére
Azért leszarnám a gerincemet ha a haveromat mellettem bárki is megütné úgy, hogy az utána véletlenül nem fejelné le a térdemet. Akárhányan is lehetnek az ellenfelek, az elsőt ha lecsavarod istenesen, már elértél valamit. Ők meg akkor is csak csicska,cigányos csapatban "kemény vagyok mint a 3hetes fagyott rigószar" maradnak. Hidd el, az első megtanulja a neved egy életre.
Ui.:aki embernek érzi magát, odamegy egyedül ahhoz, akivel baja van és megbeszéli vagy megverekszik az igazáért.
A többi csak csicska.Akinek ezzel a hozzáálással baja van, szóljon nyugodtan.Én részemről ezt tartom fernek is tisztességesnek.
-
VTI-Totya
tag
Nem tudtok véletlen autószereléshez használatos dolgokról olcsó helyet?
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
Crx forumról valaki szerezze már meg nekem balu telszámát.
Nem tudok még mindig felmenni arra az oldalra és ő dolgozik honda szervízben. Fontos lenne. (ufónak köt. szervíze lenne....)
Szánjon meg engem valaki.Ui.: text, mi fil forint az ufó fékbetétje előre???
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4952 üzenetére
Az a gond, hogy a klíma, hűtésre szolgál és nem fűtésre.
Namármost ez azért van mert a gáz amit beletöltenek ez hűteni tudja ezt a rendszert.
(biztos van olyan is ami fűt, de az tuti nem a tied vagy az enyém lesz)
Ha a klíma gomb nem világít vagyis ki van kapcsolva és a csavarkálós lósz..rt melegre tekered, 2-es fokozaton nyomatod be a levegőt, akkor beindítás után kb 2-3 perc és sehol nem kell vakarni a vasadat. Ha centis jég van rajta, max 7-10 perc és semmi sem lesz a szélvédődön.
Ezt még a 4genem is tudja, nemhogy a vti-m.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4957 üzenetére
Jah, te tologatod, csak nem tudod merre meg minek.
-
VTI-Totya
tag
Én ezt még nem figyeltem meg, de reggel nem hiszem, hogy az amúgy is magasabb fordulaton pörgő hideg motornak még a légkondi miatti erőt is kifejteni, és ez hiányzik a motornak.?
Szal, hideg motor meg légkondi egyben?? Hmmm
(én kihagyom)
Amúgy ülj be egy 8genbe reggel vagy délbe vagy miután megálltál, és indítsd be. Meglepődnél.... légkondi ide vagy oda150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Sajna Honda cuccokat nem, de bármilyen Sony cuccot tudok szerezni zsír újakat, sony garival, nagyker ár alatt a gyárból.
Akit érdekel írjon privbe.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #4977 üzenetére
Belső sávban tötyögünk mi??
Hatvanas tempódhoz vagy 120-al közeledtem, de semmi. Villogtam, semmi. Megelőzöm kalimpálok meg mondom a magamét, erre látom anyu teliszájjal tömi a hamburgert a vaksi söfőr meg valamit matat a lába között és néz rám bamba fejjel, hogy most mi van.Barátőm kérdezi, ez volt az aki nem tud parkolni? Mondom aha. Erre megszólal, látom a vezetési technikája sem jobb.
-
VTI-Totya
tag
Én megyek ki asszonykámmal meg két spanommal együtt.
-
VTI-Totya
tag
DIREKTSZŰRŐ????????
Tudok olcsón szerelőt, ha kell majd hívj. (fogsz)
Haverom motorgenerálomnál 3-4mm vastag redvát vakart le a dugómról és a szűrőt kb 3-4 hét alatt ette meg úgy, hogy csak a fém háló maradt a keretén.Minőségit meg itthon te még nem kapsz. Külföldről meg esetleg nagy nehezen valami jó minőségűt, de annyit szerintem meg nem ér.
Rakd a gyári házba a kiváló minőségű, de drága sport szűrő betétet és az tényleg jó.
A direktszűrőt meg hagyd meg a vw, és gsi spanoknak.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
VTI-Totya
tag
Attól, hogy ordít a szívóhang meg rakok rá kályhacsövet, még nem fog jobban menni....
( az extra hangos lefújószelep tényleg +5Le? ...)
( olyan letüsszögő hangja lesz a hondának mint a subarunak? ... )
Sorolhatnám még ezen bölcsességben gazdag kérdéseket.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest