Újabb FPS játékon dolgozik a Blizzard?

Idén májusban jelent meg a Blizzard által fejlesztett Overwatch, de lehetséges, hogy máris egy új FPS játékon dolgozik a fejlesztőcsapat. Nyilván a részletekről nem tudunk semmit, azonban a hivatalos oldalon kiírt állásajánlat szerint vezető szoftver-fejlesztőt keresnek (Olyan akinek van tapasztalat korábbi akció- és FPS játékok terén) egy még be nem jelentett programhoz:

"Blizzard Entertainment is seeking an experienced engine engineer to work on a robust first-person engine for an unannounced project."

"Previous experience working on first-person or other action-oriented games."

Természetesen azonnal beindultak a találgatások, hogy milyen projektről lehet szó, de a Blizzardot ismerve, hosszú hónapokig/évekig még nem fogunk hallani a játékról.

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! The Game Awards 2016 - Ők a jelöltek

    Frissítve: Két játék nevezését törölték. - Idén is 24 kategóriában versenyeznek az utóbbi év legjobb játékai, bár azért akadnak hiányzók, és láthatunk egy-egy érdekes címet is a listán.

  • Blizzard szivárogtatások - Diablo 3, Overwatch

    Nagyon úgy tűnik, hogy az idei Blizzconon kapunk majd egy-két meglepetést.

  • GC 2016 - A Blizzard konferenciája

    A csapattól bizonyára kapunk részletet a World of Warcraft új kiegészítőjéből, de talán végre bemutatkozik a StarCraft HD is.

  • Overwatch videoteszt

    Videós formában is bemutatjuk a Blizzard legújabb, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent kompetitív FPS-ét, amely a fejlesztőcsapat korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez egyáltalán nem baj.