Új Polk Audio headsetek a játékosok igényeire fejlesztve

Jelenleg is zajlik a Los Angeles-i E3 gamer expo, ahol a játékok mellett a játékhoz szánt hardverek is helyet kapnak. A hifiben és házimoziban egyaránt otthonosan mozgó Polk Audio is ezt az alkalmat választotta arra, hogy bemutassa legújabb, játékosok számára kifejlesztett mikrofonos fejhallgatóit, amely terület egyébként szintén nem ismeretlen a cég számára.


Polk Audio Striker Pro Contract Edition, P1, Zx [+]

Ez az új, "audiofilnek aposztrofált", fület körülölelő kivitelben készülő headset család a Striker Pro, ami három változatban, Contract Edition, P1 és Zx fog piacra kerülni. Alapvető tulajdonságaikat tekintve a felsorolt verziók teljesen egyformák lesznek, azaz a megszólalásért mindegyikben 40 milliméteres POET (Polk Optimized Electro-Acoustic Tuning) meghajtók gondoskodnak, frekvenciatartományuk 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, impedanciájuk 32 ohm, érzékenységük pedig 92 dB @ 126 mV. Mindegyikhez jár egy lecsatlakoztatható mikrofon, ami kiváltható a mellékelt kábelre felfűzött, vezérlőegységbe behelyezett mikrofonnal, ha esetleg utcán vagy utazásnál szeretnénk mobilhoz, táblagéphez használni.


[+]

Kábelből egyébként többfélét is mellékel a gyártó. Ezek közül az egyik az említett mobilos variáns, ami mellé jár még egy konzolokhoz és PC-hez is használható 1 és 3 méteres darab. A Striker Pro Zx ezenkívül kap egy Xbox One headset adaptert is, ami a konzol új kontrolleréhez kapcsolható, a P1-nél pedig a kábelre akasztott kezelőt okosították a Playstation masinák igényeihez. A fentiekből következik, hogy a fekete-türkiz színű Zx modell az Xbox, a fekete-piros P1 elsődlegesen a Playstation, míg az fekete-fehér Hitman Contracts című játék ihlette Contract Edition a PC-s felhasználókat célozza meg elsőként.


[+]

A Polk Audio Striker Pro P1 és Contract Edition 130, a Zx pedig 150 dollárért lesz elérhető szeptembertől.