Úgy tűnik, hogy valóban készül a Death Stranding folytatása

Hivatalos bejelentést továbbra sem kaptunk, azonban Norman Reedus egy interjúban lényegében megerősítette, hogy jön az új rész.

A Kojima Productions 2019-ben hozta el PlayStation 4-re, majd később PC-re és PlayStation 5-re is elérhető lett a Death Stranding című játék, amely meglepő módon kifejezetten megosztó lett. Volt akik nem tudták hova tenni az egész koncepciót, míg mások az elmúlt évek egyik legjobb alkotásának tartják. Az biztos, hogy számos díjat bezsebelt, és minden bizonnyal rengetegen várják, hogy kapjon egy esetleges folytatást. Erről már korábban is voltak pletykák, azonban a minap egy komolyabb forrás árulta el vélhetőleg idő előtt, hogy készül a 2. rész. Norman Reedus (aki a játékban "Sam" Porter Bridges-t alakította) a Leo Editnek adott interjút, ahol többek között szóba került a Death Stranding is. Lényegében egy adott ponton a színész kijelentette, hogy nemrég kezdték el a második epizódot.

"Talán két-három évembe telt, mire befejeztem az összes MoCap munkamenetet és minden mást. Rengeteg munkába került. Aztán kijött a játék, és megnyerte az összes díjat, és ez hatalmas dolog volt, úgyhogy elkezdtük a második részt."