True Crime: Hong Kong: Új képek érkeztek

Az Activision Blizzard és a United Front Games által jegyzett True Crime: Hong Kong című játékról egy ideje nem hallhattunk új információkat, most azonban befutott néhány kép. Ezzel a készítők azt kívánják bebizonyítani nekünk, hogy a projekt nem halt meg. Sőt, a képek alapján nagyon is jó programra számíthatnak az akciójátékok szerelmesei.

A True Crime: Hong Kong című játék a sorozat újragondolása lesz, melyben a játékos egy rendőrt alakít, aki egy egész bűnszövetkezet felszámolását tűzte ki életcéljául, és ehhez nem válogat az eszközökben. A játék ázsiai stílusban lesz megalkotva, a keleti harcművészetek éppúgy szerepelnek benne, mint a modern bűnözés kellékei. Lesz itt autós üldözés, verekedés és lövöldözés egyaránt, tehát a valódi ázsiai gengszterfilmek hangulata garantált, miközben a játékos bepillantást nyerhet a Triádok küzdelmeibe.

A True Crime: Hong Kong című játék megjelenése 2011. második negyedévében várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. A friss képeket megtekinthetitek az alábbi galériában:

True Crime: Hong Kong: Képgaléria

Azóta történt