Torment: Tides of Numenera - Újabb halasztás

A sikeres Kickstarter-kampányt követően a fejlesztők úgy nyilatkoztak, hogy a Torment: Tides of Numenera című szerepjáték megjelenését 2014. végére tervezik. Ám ez később megváltozott, tavaly áprilisban közölték, hogy csak 2015. elején tudják azt befejezni. Sajnos most már ez sem aktuális, az inXile ugyanis nemrég bejelentette, hogy kénytelenek még tovább csúsztatni a játékot, egészen 2015. végére.

A Torment: Tides of Numenera hivatalos oldalán tették közzé az információt, miszerint a játék megcélzott megjelenési ideje mostantól 2015. negyedik negyedéve. Hozzátették azt is, hogy soha nem volt bejelentett megjelenési időpontja az új Torment játéknak. Ezért aztán, mivel a Wasteland 2 nagyon jól szerepel a Steam Korai Hozzáférés programjában, így a Torment: Tides of Numenera megjelenését egyelőre elhalasztották 2015. végére.

Nagy esély van rá, hogy ez a dátum sem lesz végleges, így könnyen megeshet, hogy majd csak 2016-ban játszhatunk az új Torment játékkal. A stúdió másik ígéretes szerepjátéka, a Pillars of Eternity, melyet az Obsidian Entertainment csapatával közösen fejlesztenek - a Torment: Tides of Numenera a Pillars of Eternity motorját fogja használni -, hamarosan érkezik, a tervek szerint az idei év végén várható annak megjelenése.

Azóta történt

Előzmények