2018. október 22., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Titan Quest - Egy évtized után új kiegészítőt kaptunk

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Bár nem egy tényleges folytatásról van szó, a Ragnarök még így is rengeteg extrát ígér, többek között egy teljesen új fejezettel lettünk gazdagabbak.

Tavaly szeptemberben szinte a semmiből jelent meg a Titan Quest Anniversary, amely a 2006-ban megjelent akció-RPG-t és annak kiegészítőjét csomagolta egybe rengeteg újítás mellett. Már akkor sejteni lehetett, hogy a THQ Nordic nem hagyja teljesen magára a programot, néhány napja pedig ennek meg is lett a következménye, megjelent ugyanis a játék egy teljesen új DLC-je, amely a Ragnarök címet kapta.

A rajongók minden bizonnyal örülnek az újdonságnak, hiszen több mint 10 év telt el az Immortal Throne megjelenése óta. A Ragnarök egy tipkus kiegészítőnek tűnik már elsőre is, hiszen az újdonságok között megtalálunk egy új fejezetet, új küldetéseket, fegyvereket, ellenfeleket, de a szinthatárt is megemelték, valamint egy új mesterséget is kapunk a Runemaster személyében. Ha valakit érdekel a bővítmény, 15 euróért megvásárolhatja azt Steamen. (Az Anniversary kiadás is olcsóbb, jelenleg csak 4 eurót kell fizetni érte)

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.