Street Fighter 6 - Új karakterek és kommentátorok

A verekedős széria új felvonása valamikor jövőre érkezik, pontos dátumot még nem kaptunk.

A Street Fighter 6, a Street Fighter franchise következő generációja több bejelentéssel is növelte a hype-ot az akcióval teli Evolution Championship Series (Evo) 2022-őn, többek között karakterbejelentésekkel és további, valós idejű kommentátorok felfedésével. Kimberly, a legújabb nindzsa, aki csatlakozik a franchisehoz, valamint Juri, a szadista izgalomhajhász visszatér a Street Fighter V után, és mindketten tagjai lesznek a Street Fighter 6 kezdő karakterfelhozatalának a 2023-as megjelenéskor. Mindeközben az ismert verekedősjáték kommentátorok, Tasty Steve és James Chen átveszik a mikrofont és csatlakoznak a valós idejű kommentátorok csapatához.

A két legújabb Street Fighter 6 karakter biztos kiütéssel érkeznek meg. Kimberly keveri a nindzsaképességeit a ’80-as évek popkultúra szeretetével, hogy egy lebilincselő, mégis veszélyes harcstílust hozzon létre. Juri gonosz erőként tér vissza és új trükkökkel bővítette a tárházát, hogy még jobban élvezhesse az éppen aktuális ellenfele szenvedését. Hogy jobban megismerd a mozdulataikat látogass el a Capcom blogra. Kimberly és Juri olyan nevek mellé csatlakoznak, mint Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie és Guile akikkel együtt alkotják meg az eddig bejelentett karakterfelhozatalt.

Tasty Steve és James Chen, a Capcom Pro Tour körút veterán műsorközvetítői csatlakoznak Vicioushoz és Aruhoz, mint a legújabb valós idejű kommentátorok a Street Fighter 6-ban. A játékosok hallgathatják, ahogy a kedvenc verekedősjáték kommentátoraik narrálják a kemény ütésekkel tűzdelt akciót a könnyen érhető játékmenetmagyarázatokkal.