Sleeping Dogs - PC-s információk

A Sleeping Dogs a jelek szerint egy remek játék lesz, amit néhány tesztelő már az egekig magasztalt. Ebben egyelőre mi még nem kívánunk állást foglalni viszont sikerült néhány érdekességet megtudnunk a játék PC-s kiadásáról.

A PC-s verzió támogatja a DirectX11-et, így a modern GPU-k képességei is kihasználhatók. DirectX11-es módban bekapcsolható a HDAO, jobbak lesznek az árnyékok (contact hardening shadows), lesz élsimítás, és jobb lesz a textúraszűrés (LOD utasítások). Ezek mind opcionális dolgok, vagyis igény szerint akár ki is kapcsolhatjuk ezeket.

Az irányítás alapvetően billentyűzetre és egérre lesz optimalizálva, de természetesen a gamepad támogatás megmarad, hiszen egyre több PC-s felhasználó is rendelkezik ilyen kiegészítővel.

Még a megjelenés napján elérhetővé tesznek egy opcionálisan letölthető textúracsomagot a játékhoz, mely DX11-es módban cseréli le a textúrákat jobb minőségűre. Ezt a csomagot a 2GB+ VRAM-mal rendelkező VGA-kra szabták, de próbálkozni azért lehet vele, mert törölhető, így a sebesség drasztikus visszaesése esetén eltávolítható.

További extra még az AMD Eyefinity támogatás, és valószínűleg megy NV Surroundon is, de ezt nem tesztelték, de elméleti akadálya nincs.

Azóta történt

Előzmények