Sikeres lett a Microsoft és az Epic Games jótékonysági Gears of War 3 akciója

Mi is beszámoltunk nektek a Microsoft és az Epic Games által korábban meghirdetett jótékonysági akcióról, ami a Gears of War 3 című játékhoz kapcsolódott. A játékosok maguk dönthettek az egyik játékbeli szereplő, Clayton Carmine sorsáról. XBOX avatárok számára készült pólókat vásárolhattak az XBOX Live Marketplace-en, melyek közül az egyikkel megmenthették, míg a másikkal a biztos halálba taszíthatták az utolsó Carmine fivért.

Az Epic Games nyilatkozata szerint Carmine sorsa ezennel elrendeltetett, de hogy mi lett a játékosok ítélete, az majd csak a Gears of War 3 végigjátszása során derül ki. A játék 2011. április 5-én jelenik meg, kizárólag csak XBOX360-ra.

Ennél is örvendetesebb hír, hogy a pólók eladásából származó teljes összeget, mintegy 150.000 Dollárt, az Epic Games felajánlotta a gyermekkórházaknak játékokat biztosító Child's Play alapítvány számára. Gratulálunk az Epic Games-nek a nagyszerű akcióért, valószínűleg sok beteg kisgyermek karácsonyát sikerült ezzel az összeggel boldoggá tenniük.

Azóta történt

Előzmények

  • Gears of War 3: Mi legyen Carmine sorsa?

    Az Epic Games és a Microsoft egy jótékonysági akció keretében ad a játékosoknak egy esélyt, hogy eldöntsék, mi legyen Clayton Carmine sorsa a Gears of War 3-ban.