Sherlock Holmes újra nyomoz

A játék 1888-ban fog játszódni London utcáin és a történet szerint Holmes és Hasfelmetsző Jack közötti "hajszát" mutatja be. Természetesen a rendőrség önmagában tehetetlen a borzalmas gyilkosságokat elkövető hasfelmetsző ellen, így a híres detektív bőrébe bújva kell a sötét sikátorokat járva, a gyilkos nyomára bukkanni. A játék az ígéretek szerint tele lesz izgalommal és fordulatokkal.

A Sherlock Holmes játékok, az utóbbi idő legsikeresebb kalandjátékai, 1.5 millió példányban keltek el világszerte, ami önmagában talán nem tűnik túl soknak, de azt figyelembe véve, hogy nem éppen a legnépszerűbb játékstílust képviseli jelenleg, igencsak szép teljesítmény.

A játék egyik nagy előnye, hogy bármikor váltogathatunk a külső és belső nézetek között, így téve lehetővé, hogy még inkább beleélhessük magunkat a kalandba, miközben a játékélmény is megmarad a klasszikus point & click kalandokhoz méltónak.

A Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper  májusában érkezik a PC-s kalandjáték rajongók nagy örömére és még az idén megjelenik az Xbox360-as port is.

Azóta történt