Shadow of the Eternals - Bejelentés, teaser trailer

Tavaly év közepén írtunk róla, miszerint nagy eséllyel lelőtték a még Gamecube érában készült Eternal Darkness folytatását. A Silicon Knights és az Epic csatározásának az lett a vége, hogy az előbbi cégnek fizetnie kellett, így a készülő folytatás is a süllyesztőben végezte.

Most viszont úgy néz ki, mégis megkapjuk a folytatást, még ha nem is olyan formában mint elképzeltük. Az eredeti fejlesztőkból álló csapat, új tagokkal megalapította a Precursor Games-t, majd mivel a játék jogai nem náluk vannak, új címen fogják kiadni a folytatást. Mindehhez a közösségi finanszírozást veszik elő, de nem a Kickstarter segítségével szeretnék megvalósítani a terveiket.

Az Eternal Darkness szellemi örököse a Shadow of the Eternals címet kapta és egy epizódikus formában megjelenő játékot terveznek kiadni, melyben 12 részen keresztül irányíthatjuk főhősünket Paul Becker-t, aki brutális gyilkosságok után nyomoz. Természetesen a különböző idősíkok itt is megjelennek, 2500 évnyi történelem, olyan országokon keresztül, mint Anglia, Egyiptom, Amerikai Egyesült Államok, vagy Magyarország. Lentebb az első teaser trailert nézhetitek meg. Érdekesség hogy célplatformként PC mellett a WiiU-t jelölték meg a készítők, a megjelenés pedig 2014. harmadik negyedévében várható.

Azóta történt