Sakura Wars - Középpontban a kapcsolatok és a döntések

Érkezett egy friss előzetes az április végén nyugaton megjelenő reboothoz.

A kapcsolatok gondos ápolást és átgondolt válaszokat igényelnek. A LIPS-rendszer segít a legjobb döntéseket meghozni a romantikus és baráti kapcsolatok kialakításához az április 28-án érkező Sakura Wars karaktereivel, akiket a LIPS-rendszerrel együtt közelebbről is megismerhetünk a játék legújabb előzetesében.

A LIPS-rendszerről

A LIPS-rendszer (Live & Interactive Picture System) a Sakura Wars egyik központi játékeleme, ami befolyásolja interakcióidat a karakterekkel és még környezeteddel is, valamint az események alakulására is hatást gyakorol. Az általában időérzékeny stílusú LIPS négy különböző esetben jelenik meg:

  • Általános LIPS – A legismertebb fajta, mely során egy sor dialógus lehetőség közül kell választanod, vagy plusz opcióként a tartózkodás mellett is dönthetsz.
  • Kattintós LIPS – Ezek általában különleges események során, szemtől szembeni párbeszédeknél fordulnak elő kontextusérzékeny akciókkal. Például egy karakter szájára kattintva kezdeményezhető vagy folytatható egy párbeszéd.
  • Analóg LIPS – Olyan esetekben fordul elő, ha valaki a reakciódat kéri, és rajtad múlik, hogy mennyi érzelmet viszel bele válaszodba a képernyőn megjelenő mérő feltöltésével.
  • Környezeti LIPS – A klasszikus point & click kalandjátékokhoz hasonlóan egy fejtörőt kell megoldanod, átvizsgálva környezeted nyomok után.