Runes of Magic: Kétmillió felhasználó

A hír írásának pillanatában pontosan 2.059.503 regisztrált felhasználója van a Frogster által kiadott Runes of Magic című ingyenes MMORPG-nek. A játék hat hónapja indult el élesben, és már két hónappal az indulás után elérte az egymillió felhasználót, most pedig megvan a kétmilliomodik aktív játékos is. A játék iránt már a megjelenés előtt nagy volt az érdeklődés, hiszen már a nyilvános béta teszt (Open Beta) első napján is több mint 100.000 karakter született a tesztszervereken.

A játékhoz szeptember 15-én jelent meg az első komolyabb Content Update, az Elven Prophecy, de ezen kívül is szinte folyamatosan érkeznek az új tartalmak. Például pont ma fog érkezni egy nagyobb patch, amelyben feloldásra kerül az új terület, az Aotulia Vulkán (Aotulia Vulcano) és az új insta, a Vízi Sárkány Barlangja (Cave of the Water Dragon)!

A kezdetben csak német és angol nyelven elérhető játékhoz nemrég elkészültek a francia és spanyol honosítások is, így már 19-re nőtt a szerverek száma. Ezzel természetesen nincs vége, még több nyelven is elérhető lesz a játék, jelenleg éppen az orosz nyelvű változaton dolgoznak a Frogster emberei.

Mivel a Runes of Magic Hungary team nagyon jó viszonyban van a játék kiadójával, ezért tárgyalásokat kezdeményeztünk a Frogster embereivel egy esetleges magyar lokalizáció elkészítéséről is. A kiadó örömmel nyugtázta érdeklődésünket, és beleegyezett a dologba, így ha minden jól megy, év végén már neki is állhatunk a fordításnak! A lokalizációt a RoM-Hungary team a Frogsterrel együttműködve fogja majd végezni, reményeink szerint gyorsan elkészülünk, és akkor már teljesen magyar nyelven is lehet játszani a Runes of Magic-kel.
Szóval mindenkit arra kérünk, aki szereti az MMORPG-ket, hogy jöjjön és próbálja ki a Runes of Magic-et, nem veszít semmit, ez a játék teljesen ingyenes. Viszont minél több magyar játékos játszik, annál nagyobb az esélye egy kiváló magyar szerver létrejöttének.

Azóta történt

Előzmények