Rövid teaser traileren a Men of War II (PC)

A Gamescom alkalmából egy hosszabb bemutatóra is számíthatunk majd a széria következő felvonásából.

A Fulqrum Publishing és a Best Way még a Gamescom 2022 előtt bemutatott egy exkluzív trailert a hamarosan megjelenő, kritikusok által is elismert RTS franchise folytatásához, a Men of War II-höz. Merülj el a második világháború Keleti és Nyugati fronti legjelentősebb csatáiba a legújabb trailerben és készülj fel a harctér irányításának átvételére! A teljes trailer szeptember 1-én kerül majd bemutatásra, az előtt pedig a média zárt ajtók mögött próbálhatja ki a játékot a Gamescomon augusztus 24–26 között.

Éld át úgy a második világháborús, valós idejű stratégiai élményt, mint eddig még soha! A Men of War II, a sokak által kedvelt RTS franchise legújabb evolúciója most több egységet kínál különböző specializációkkal, hajszálpontos történelmi pontossággal és egy teljesen új szintű vizuális és audió csomaggal, mindezt kombinálva a sorozattól már megszokott szívdobogtató akcióval. Vezesd a seregeidet intenzív, valós idejű csatákban a Nyugati és a Keleti frontokon és győzd le az ellenfeleidet epikus, egyjátékos kampányokban és csata játékmódokban, majd ugorj fejest a többjátékos akcióba.

Használj fel katonai stratégiákat, hajts végre rajtaütéseket, vagy használd a nyers erőt, hogy megmutasd a képességeidet, mint minden idők legnagyobb katonai vezetője. Vedd át a teljes vezetést több szerepben is: a légierőtől és a páncélozott egységektől kezdve a tüzérségig és a támogatókig, mindezt gyors, akcióval teli csatákban. A Men of War II szignifikáns vizuális fejlesztéseket, rombolható környezetet és fejlesztett MI-t kínál, hogy létrehozzon egy klasszikus, valós idejű stratégiai játékot, amelyre a rajongók régóta vártak.