Rövid hírek délelőttre

Kezdésnek talán emlékezzünk meg a Yakuza 3. részéhez kapcsolódó sikerekről. A játék a premierje napján (sajnos csak Japán) 232 ezer példányban talált gazdára. Valamint meglehetősen szépen fogyott a PS3 Yakuzás bundle csomag is. Csak reménykedni tudok, hogy valamikor ellátogat angol nyelvterületekre is ez a gyöngyszem.

Az Ubisoft megtalálta a megfelelő időpontot a Tenchu 4 PSP-s eljövetelének. Ami március 24-én lesz esedékes, a szóbeszédek szerint amik a japán verzióról keringenek, igencsak jóra sikeredett. Messze felülmúlja az előző PSP-s változatot.

A Killzone 2-vel kapcsolatban olyan érdekes hírek keltek szárnyra, miszerint nehézkes az irányítása, ezt a Guerrilla megvizsgálva arra jutott, hogy nincsen semmi baj az irányítással és ha megváltoztatnák akkor a most elégedett játékosokkal szúrnának ki.

Megérkezett a Fifa Manager 09 frissítése is ami 198 MB-on terpeszkedik és számos plusz dologgal toldja meg a játékot, új játékosok, új csapat valamint némi hibajavítást is végez, tehát érdemes letölteni.