Riders Republic - A limitált idejű próbahéten bárki kipróbálhatja a játékot

Az Ubisoft extrém-sport játéka kicsivel több mint egy hét múlva érkezik.

Bejelentette a Ubisoft, hogy a masszív kültéri sport játéka a Riders Republic globálisan elérhető lesz ingyenesen egy „próba hétre”, október 21. és 27. között Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC platformokon a Ubisoft Store-on és az Epic Games Store-on keresztül. A Trial Week keretein belül a játékosok nagyjából négy órányi tartalomhoz férhetnek hozzá, továbbá az itt elért eredményeik megmaradnak a játék indulásakor is, így nem kell elölről kezdeniük a fejlődést október 28-án, a megjelenéskor.

A Trial Week során elérhető lesz minden többjátékos mód és mind az öt karrier útvonal:

  • Mass Race: Minél kaotikusabb, annál jobb! Akár 50 játékos is rajthoz állhat egyszerre. Minden 30 percben új pályák és versenyek jelennek meg random módon elszórva a pályán, így a játékosoknak mindig készen kell állniuk, hogy megvédjék a helyzetüket és a talpraesettség se hátrány, ha elsőként akarnak célba érni. A Trial Week során hat különböző Mass Race lesz elérhető.
  • Tricks Battle: A játékosok 6v6 felállásban versenyezhetnek egymás ellen, hogy ki tudja bemutatni a legjobb (és legtöbb) trükköt az arénában. Az nyer aki magasabb pontszámot tud elérni.
  • Free For All: Ebben a játékmódban játékosok 11 ellenféllel mérkőzhetnek meg egyszerre, hogy megmutassák, hogy is kell ezt csinálni a véletlenszerűen kiválasztott pályákon, izgalmas egyedi események keretein belül.
  • Versus Mode: A játékosoknak ebben a módban lehetősége van összemérni képességüket öt barátjukkal a karrier eseményeken keresztül, hogy kiderüljön, ki a legjobb a társaságban.

Ha pedig ez még nem lenne elég, a játékosok meghívást kapnak a Mad Challenge-re: egy többjátékos versenyre, ahol értékes jutalmakat lehet nyerni. A részvételnek egy feltétele van: el kell érni a 20 csillagot és feloldani a „Shack Daddy’s Exclusive Multiplayer Contest” eseményt. Azok akik a tömegversenyben az első 10 között végeznek, bekerülnek a „kalapba” ahonnan véletlenszerűen kihúznak egy játékost, aki megnyeri a Canyon x Riders Republic biciklit és a Riders Republic Gold Edition változatát is! A többi nyertes a Riders Republic Gold Editiont tudja megnyerni.

A Mad Challenge-re ezen a linken lehet jelentkezni: https://ridersrepublic.com/madchallenge

Azok, akik még ennél is több Riders Republic tartalomra vágynak, előrendelhetik a Riders Republic Gold és Ultimate Edition** változatát már most:

  • Gold Edition: Tartalmazza az alap játékot és a Year One Passt benne: 8 különböző egzotikus felszereléssel, amivel kedvükre módosíthatják a játékosok a játékélményt; a BMX Sport kiegészítőt és más exkluzív, induláshoz kötött tartalmat.
  • Ultimate Edition: Tartalmazza az alap játékot és a Year One Passt benne: 4 különböző exkluzív megjelenéssel – Cosmic, Rainbow, Neon és Skull’n Style. Ezen felül tartalmaz 20 helikopter jegyet, hogy gyorsabban elérhessék kedvenc hegycsúcsaikat.