Retro FPS lesz a HIPERVIOLENT (PC)

A 90-es évek stílusában készülő játékot többek között a Blood, a Quake, a Cyberpunk, a DOOM és a Hotline Miami inspirálta.

A HYPERVIOLENT egy brutális, gyors tempójú old-school FPS-nek készül a klasszikus, sprite-alapú 3D-s játékok stílusában az 1990-es évekből. Bár a hasonló alkotásokban a sztori talán nem a legfontosabb, de itt is kapunk azért némi háttértörténetet. Ezek alapján a karakterünk a Commodus Asteroid 27-C-ről, egy távoli bányászkolóniáról érkező vészjelzésre válaszolunk, a lakosok között kitört erőszakos járvány kellős közepén találjuk magunkat és meg kell fejtenünk az állomás titkait, miközben választ keresünk a folyosókon zajló őrületre. Az eredeti tervek szerint szeptember 8-án indult volna a korai hozzáférés, azonban a készítők végül az utolsó pillanatban kritikus hibákra bukkantak, így azt a döntést hozták hogy elhalasztják az Early Access verzió indulását.

A korábban már bemutatott trailer

"Elnézést kérünk ezért az utolsó pillanatban bekövetkezett változásért, de úgy gondoljuk, hogy egy játéknak a lehető leggördülékenyebb és legélvezetesebb élményt kell nyújtania a megjelenéskor és nem szeretnénk a "Ez csak a legkorábbi Early Access verzió" túl gyakori kifogását használni, így a fejlesztőcsapatnak annyi időt adunk amennyire szükségük van, hogy ezt az utolsó néhány kellemetlen problémát kiküszöböljék."

Azóta történt