Reggeli a Gamepoddal, május 12.

A mai napon Pongrác nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Napközben több órás napsütésre számíthatunk, csak késő este kezd el északnyugaton megnövekedni a felhőzet. A maximum hőmérséklet 22-26 °C között várható.

Árfolyamok:

  • USD: 182,74 Ft ↓
  • EUR: 263,36 Ft ↓
  • CHF: 207,87 Ft ↓

Ma jelenik meg: ma semmi érdemleges nem jelenik meg

Reggeli érdekesség:

Kiszivárgó Modern Warfare 3 dobozkép és CoD: Elite logó? A Kotaku közzétett egy Modern Warfare 3 dobozképet és egy CoD: Elite logót. Előbbiről már több pletyka keringett, hogy hamarosan bejelentik, szóval nem lepődnénk meg, ha valóban hivatalos dobozképről lenne szó. A másodikról, viszont még nem hallottunk, de nagy valószínűséggel szintén a sokat pletykált online CoD játékról lehet szó, ami állítólag már két éve fejlesztés alatt áll. A képeket a reggeli képek között találjátok meg!

A Namco napokban tartott sajtótájékoztatója szerint még nem sokra jutottak a Tekken X Street Fighter játékkal. Tudjátok ez az a játék ami a két franchise-t hozza össze a Tekken grafikai megvalósításával. A Namco szerint ez annak "köszönhető", hogy egyelőre a Capcom által fejlesztett Street Fighter x Tekken-re fordítanak nagyobb figyelmet, ami az SF4-re épül.

Reggeli Trailer:

Reggeli képek:

Reggeli bölcselet:

"Az ember kötelessége csak ott ér véget, ahol a lehetetlen kezdődik." Pasteur

Reggeli csaj:

Christie Monteiro (Tekken)