Prince of Persia: The Sands of Time Remake - Szinte biztos, hogy jön Switch-re

A játék hivatalos Ubisoft Store oldalán látható a Nintendo konzoljára érkező változat és az újgenerációs frissítés lehetősége.

Hosszas pletyka után idén szeptemberben az Ubisoft bejelentette, hogy készül a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, amely a klasszikus trilógia első részének felújított változata lesz. Sajnos azóta a januári premiert elhalasztották tavaszra, de mindemellett szóbeszédként több helyen is feltűnt, hogy a megadott platformok mellett Nintendo Switch-re is megjelenik a program. Ezúttal erre egy újabb bizonyítékot kaptunk, a hivatalos Ubisoft Store-ban ugyanis kiválasztható a Switch verzió is, bár jelenleg nem megvásárolható. Ugyanitt plusz érdekességként láthatjuk, hogy az Xbox One és PlayStation 4 verziók ingyen frissíthetők lesznek az újgenerációs (PS5, Xbox Series X/S) változatokra.

A 2003-as játék anno sokak kedvence volt, így bár izgatottan vártuk a bejelentést, az eddig látottak nem igazán győztek meg minket, de talán a március 18-án esedékes premierig ez még megváltozik.