PlayStation Plus 2023 Essential - Az októberi felhozatal

Egyelőre még várjuk a Sony megerősítését, de ha minden jól alakul, akkor többek között a The Callisto Protocol lesz az egyik ajándék játék.

Frissítve:

Ahogy az várható volt, a Sony alig néhány órával a kiszivárgott lista után megerősítette az októberi játékokat, valamint megtudtuk, hogy a harmadik alkotás nem más lesz, mint a Weird West. Mindhárom program október 3-tól lesz játszható az előfizetők számára.

  • The Callisto Protocol - PS5/PS4
  • Farming Simulator 22 - PS5/PS4
  • Weird West - PS5/PS4

Eredeti hír:

Lassan vége a hónapnak , így esedékessé válik, hogy a Sony bejelenti a PlayStation Plus Essential előfizetéshez járó extra játékokat. Úgy tűnik azonban, hogy ismét idő előtt kiderülhettek a jövő hónapban esedékes programok listája egy olyan forrásnak köszönhetően, aki már korábban is valós információkat közölt a témában a hivatalos leleplezés előtt. Ettől függetlenül mindenképp csak pletykaként kell kezelni a lenti listát, de ti mit szólnátok, ha valóban ezeket a játékokat kapnánk? A Sony hivatalos bejelentése az eddig tapasztaltak alapján nagyon hamar várható, így hamarosan kiderül, hogy ezúttal is valós-e a szivárogtatás.

  • The Callisto Protocol
  • Farming Simulator 22