Overwatch 2 - Íme az új karakter és az első szezon részletei

A Kiriko nevű új hőst azok kapják meg automatikusan, akik rendelkeznek az első résszel, vagy megveszik a Season Pass-t.

Jövő hónapban érkezik végre az Overwatch 2, amely az előző résszel ellentétben teljesen free-to-play lesz, legalábbis ami a PVP tartalmakat illeti. Az elmúlt időszakban láthattunk több pletykát és szivárogtatást is az új hősről, valamint a szezon részleteiről, végül a napokban hivatalosan is leleplezték nekünk a Kiriko névre keresztelt új karaktert. Mindezek mellett az is kiderült, hogy juthatunk hozzá, illetve hogy épül majd fel a Season Pass. Extraként azt is megtudtuk, hogy az első részt teljesen lekapcsolják október 2-án, ennek helyét veszi át a folytatás, így aki szeretne még néhány kört megtenni a programban, annak lesz még erre egy kis ideje addig.

Amennyiben valaki még nem nyitotta meg, úgy Sojourn és Junker Queen duója ingyen elérhető lesz mindenki számára, azonban akik Kirikót szeretnék megszerezni, azoknak vagy birtokolnia kell az Overwatch első részét, vagy meg kell venniük a fizetős Season Pass-t, majd lényegében bizonyos szintlépés után automatikusan megkapják a hőst.

Mindezek mellett a készítők már most beszéltek arról, hogy mi várható az elkövetkező hónapokban. Ahogy azt a lenti ábra is mutatja, live service modellként kell a játékra a továbbiakban számítani, az előttünk álló szezonokban pedig folyamatosan kapjuk majd az új Szezonbérleteket, hősöket és a tonnányi skineket, 2023-ban pedig PVE tartalmakkal is kibővül majd a program, de utóbbiak pontos érkezéséről egyelőre még nem kaptunk felvilágosítást.

Az Overwatch 2 PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik, a megjelenés napja október 4-re esik.