Ott lesz az E3-on az Atomic Heart

A Mundfish orosz fejlesztői azt állítják, hogy a játék már majdnem kész, a csapat a program csiszolásával van elfoglalva és elkezdtek dolgozni a konzolos portokon.

Az Atomic Heart egy nyílt világú FPS-nek készül, amely erősen emlékeztet olyan ikonikus címekre, mint a BioShock, a Fallout, a Prey és a STALKER. Mivel a program a Mundfish debütáló nagy projektje (korábban csak egy VR címet adtak ki), a világhálón az emberek aggodalmuk fejezték ki az elmúlt években a készülő címmel kapcsolatban, mivel úgy vélték, hogy a fejlesztés nem megy túl zökkenőmentesen. A stábtól származó új információk azonban elég optimistán hangzanak, hamarosan végre kapunk válaszokat.

Az egyik legutóbbi előzetes, amely a fotó módra fókuszál

Az Atomic Heart készítésének előrehaladásáról beszélve a játék hivatalos Discord csatornáján a Mundfish egyik fejlesztője, akit Zace-nek becéznek, azt állította, hogy a játék készen áll a tartalmat illetően, jelenleg az utolsó simításokat végzik és áttérnek a konzolos portokra. Az említett fejlesztő azt kéri az érdeklődőktől, hogy ne siettessék a csapatot, legyenek türelmesek az utolsó hónapokban. Elmondása szerint a cég hamarosan elkezdi a játék marketing kampányát, ennek egyik első lépése, hogy az E3-on egy új előzetest kapunk tőlük június 13-án. Megjelenési dátumról továbbra sem esett szó, azonban elvileg még idén megkapjuk a végső kiadást.