Of Orcs and Men - Avagy egy Ork hős élete a gonosz emberek között

Tegye fel a kezét az, aki unja már, hogy mindig egy hős lovagot kell alakítania, akinek meg kell mentenie az ártatlan embereket a gonosz Orkoktól, Goblinoktól és hasonló csúfságoktól. Biztos vagyok benne, hogy akadnak közöttetek olyanok is, akik szívesebben bújnának egy Ork vagy Goblin bőrébe és rendet tennének a beképzelt emberi söpredék között. Nos, a Cyanide Studios és a Spiders új játékában erre lehetőséget fogunk kapni.

Az új játék neve Of Orcs and Men lesz, melyben egy elit Ork katonát fogunk irányítani, aki a legendás Bloodjaws Légióban harcol, akik már a kezdetektől az élvonalban küzdenek ősellenségük, az emberiség ellen. A játék még egész kezdetlegi stádiumban van, mindössze pár kép és egy rövid teaser videó látott róla napvilágot. Lássuk az utóbbit:

Az Ork harcosunkat irányítva célunk nem más lesz, mint egy hadjáratot indítani az emberiség ellen. Segítségül kapunk egy Goblint társul, akinek speciális képességeire is szükségünk lesz ahhoz, hogy sikerrel teljesítsük az adott pályát.

Minden helyszínen lesz egy főnök, akivel végeznünk kell ahhoz, hogy továbbjussunk. Aki annak idején játszott a Dungeon Keeperrel, az emlékezhet rá, hogy ott is hasonlóképp működött a dolog. Ahhoz, hogy a főnökhöz eljussunk, egy csomó egyéb ember állja majd utunkat. Íme az eddig kikerült képek galériája:

Of Orcs and Men - Képgaléria

A játékot PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra fejlesztik, megjelenése valamikor 2012 tavaszán várható.