Sonic: Generations - Több előrendelés, mint az összes eddigi Sonic játékra

A SEGA büszkén jelentette be a minap, hogy nagyon sok előrendelést kaptak a hamarosan megjelenő Sonic: Generations című játékra. Önmagában ez még nem meglepő, viszont az már igen, hogy a franchise történelmében eddig még soha nem volt ekkora érdeklődés egyetlen Sonic epizód után sem.

"A Sonic: Generations című játék lesz a végső cím, mellyel tiszteletünket fejezzük ki Sonic 20. évfordulója alkalmából, ezért számos, valóban lenyűgöző kezdeményezéssel biztosítunk hozzá teljes mértékű támogatást," - mondta Alan Pritchard a SEGA amerikai részlegének vezető marketing igazgatója. "Az idei év egy valódi mérföldkő Sonic számára, ezért biztosra akartunk menni, hogy valóban ez lesz a legjobb Sonic játék, melyre a régi és új rajongóink mindig is vártak."

A Sonic: Generations megjelenése november elsején várható PS3-ra és XBOX360-ra, majd egy kicsit később érkezik meg PC-re (A Steam szerint november 4-én, de a hivatalos oldalon ez nincs feltüntetve), valamint 3DS-re (Állítólag 22-én, de a hivatalos oldal csak novembert ír).

Azóta történt

Előzmények