Nintendo Switch-re is megjelent a LEGO Jurassic World

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO Group és a Universal Games and Digital Platforms az elmúlt hétvégén bejelentette, hogy 2015-ös játékuk, a LEGO Jurassic World mától Nintendo Switch-re is kapható, a handheld mód támogatásnak köszönhetően pedig az új Nintendo Switch Lite-on is élvezhető.

A játékosok a filmek hősei, köztük Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady és más karaktereket irányítva járhatnak be 20 sztori pályát, valamint gyűjthetnek dinoszaurusz DNS-t tartalmazó értékes borostyánköveket. Az összegyűjtött DNS-ekből a játékosok teljesen eredeti dinoszauruszokat készíthetnek a Dino Customiser segítségével, variálva a különböző színeket, testrészeket és képességeket, de akár maguk a LEGO dinoszauruszok hatalmas lábnyomait is követhetik a veszedelmes fenevadakat irányítva.

A LEGO Jurassic World Nintendo Switch változata tartalmazza a játékhoz megjelent három DLC csomagot is:

  • Jurassic World DLC Pack: A tartalma hat új karakter, két új jármű, a JURASSIC Response Unit, a JURASSIC WORLD Shuttle és sok más.
  • Jurassic Park Trilogy Pack #1: A tartalma három karakter – Dino Handler, Eric Kirby and Paul Kirby – és egy jármű – Animal Control Vehicle.
  • Jurassic Park Trilogy Pack #2: A tartalma három karakter – Jurassic Park Helicopter Pilot, Lex, Tim Murphy – és egy jármű – Dr. Ian Malcolm kocsija.