Héj, ez itt Miranda a Mass Effect 2- ből ?!

Remélem mindenki emlékszik még Miranda-ra a Mass Effect 2-ből. Óóh, hát hogy is lehetne elfelejteni egy ilyen - hát hogy is fejezzük ki magunkat egyszerűen és nagyszerűen - csodás alakkal megáldott női testet (a „tökéletes női”, ugye… :) ?

Vannak, akik úgy gondolják és megfelelő elhivatottságot is éreznek a Cosplay-ezéshez, s bár többségük nagyon nem hasonlít a megszemélyesíteni kívánt karakterre, legyen az hős, Anti-hős, anime szereplő vagy éppenséggel akárkicsoda, azért akadnak (szerencsére) olyan alkotások és alakok / szereplők is mind a játékos, mind a Japán "maszkabálosok" között,
akik tényleg jól néznek ki és hasonlítanak is a megszemélyesített személyre.

Nem csak a hipp-hopp összefércelt pizsama és a nyomába kiabáló "Szászukee-kun!" 12 éves leánysereg kiabálásának hatására felismerhető, o pardon rádöbbentő hatású emberekre gondolunk, mert vannak kivételek is (még kis hazánkban is).

S, hogy miért is íródott a "hír", nos, a Kotaku (ill. a www.gamersspot.com ) rátalált egy meglehetősen csinos és hiteles Cosplay-es hölgyeményre, akit mi szívesen meg is mutatnánk a nagyérdeműnek, azaz nektek. Íme ...

 

... hát igen (slideshow, akinek nem elég a fenti felbontás, azaz mindenkinek... http://www.flickr.com/photos/darkstarsphoto/tags/effect/show/ :).

A csajszi egyébként nem a Miranda-t leanimáló és mintázó Yvonne Strahovski (bár ő se rossz bőr azt azért tegyük hozzá... :), hanem egy Lengyel származású Jessika F nevezetű modell, aki a  Dark Stars Photographynevű céggel karöltve ( http://darkstarsphoto.com/ ) készítette el a fotósorozatot, ami reményeink szerint nektek is elnyeri a tetszéseteket, s ha már itt tartunk, nektek van kedvenc Cosplay „babátok” ?

Kommenteljetek bátran, s ne feledjétek, a jövő hét elején jön az átalakult GameSCore is!

"Stand by" és addig is Miranda Lawson legyen veletek!