Brutális gépigénye lesz a Quantum Breaknek

Frissítve: A tegnapi bejelentéshez képest finomítottak a gépigényen:

A tegnapi nap egyik legnagyobb bejelentése minden bizonnyal a Quantum Break PC-s verziójának leleplezése volt, bár a németeknek köszönhetően a tervezettnél kicsit korábban tudta meg ezt a játékosok többsége. A bejelentés mellé érkezett néhány gyengébb minőségű játékmenet videót is, valamint leleplezték a várható gépigényt is, amely finoman szólva sem túl engedékeny.

A gépigény mellé azt is megtudhattuk, hogy akik előrendelik április 4-ig Xbox One-ra a játékot, azok ingyen kapnak egy PC-s letöltőkódot is, valamint a két platform között átvihetőek lesznek oda-vissza a mentések is. Emellett a preorder mellé mindenki megkapja az Alan Wake, és az Alan Wake American's Nightmare című játékok Xbox 360-as kiadását, valamint azok kiegészítőit, amelyek játszhatóak lesznek a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Plusz ahogy várható volt jön egy új Xbox One bundle csomag is.

További érdekesség, hogy bár hivatalos információ nincs róla, lehetséges, hogy a Quantum Break lesz az első kizárólag Windows 10-es játék, és a Steames kiadásról is nagyon hallgatnak a fejesek, lehetséges, hogy csak a Windows Store-ban lesz kapható a program.

Azóta történt

Előzmények