Assassin karácsonyi nyereményjáték

Amennyiben a bevezetőben feltett kérdésre a válaszod igen, akkor nincs más feladatod, mint készíteni egy művészi alkotást Assassins Creed –  Karácsony témában és beküldeni az assassin@playon.hu címre 2011. december 20. 12:00-ig.

A két legjobb alkotás készítője a karácsonfa alatt tudhatja az Assassins Creed Encyclopedia egy-egy példányát, ezenkívül műveik felkerülnek a weboldalunkra és karácsonyi hírlevelünkbe.  A győztes műveket a PlayON Assassinsjai választják ki.  A készítés módjában szabad kezet kaptok, a kérés csupán annyi, hogy saját készítésű munkákat küldjetek (szabdkézi rajz, photoshop.... viszont a Google search nem ér).

Az Assassin's Creed Encyclopedia egy, a Ubiworkshop által készített, a játék universumáról szóló összefoglaló gyűjtemény. Eredetileg művészi albumnak indult, de olyan nagy lett a terjedelme (256 oldal), hogy egy különálló enciklopédia lett belőle.

A kötet 256 oldalon keresztül mutatja be az Assassins Creed univerzumát, mindezt nagyalakú fekete keménykötésben, angol nyelven. Művészi alkotások, leírások a szereplőkről, a történetről, helyszínekről és sok egyébről. Fontos tudni hogy az enciklopédiából 5 példány érkezett hazánkba.

Azóta történt

Előzmények