Nyerj belépőjegyet a vb döntőre

A Sony sajtóközleménye:

 

A Sony Computer Entertainment Europe Limited (SCEE) a mai napon bejelentette, hogy a rajongók egy egyedülálló lehetőség keretein belül megnyerhetik a 25 db páros belépőjegy egyikét a 2014 FIFA World Cupra™, így többek közt a július 13-án Brazíliában megrendezésre kerülő döntőre is.

A verseny menete:

A játékosok a következőképpen vehetnek részt ezen a kihagyhatatlan versenyen: ha vásárolnak egy PlayStation®4 (PS4™), PlayStation®3 (PS3™) vagy PlayStation®Vita (PS Vita) játékkonzolt és azon keresztül kapcsolódnak a PlayStation®Network (PSN™) hálózatára, vagy bármilyen terméket rendelnek a PlayStation®Store-ból (PS Store)*.

Egy időkorláttal egybekötött feleletválasztós teszt várja azokat, akik tesztelni szeretnék tudásukat a 2014 FIFA World Cuppal™ és a PlayStation®-el kapcsolatban. A verseny a jegyekért május 25-ig tart; ezen felül a játékosoknak esélyük van megnyerni az egyedülálló PlayStation® ajándékok egyikét egészen július 13-ig, a 2014 FIFA World Cup™ döntőjéig.

A verseny egy április 16-án megjelenő, izgalmas és exkluzív csomag felvezetése, amely megadja a rajongóknak a lehetőséget, hogy ne csak nézhessék a focit, de játszhassanak is az országukért a 2014 FIFA World Cup EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brasil PS3™ konzolra megjelent hivatalos játékával.

A versenyen a következő nyeremények várnak a játékosokra:

  • Fődíj: 1 db páros belépőjegy a 2014 FIFA World Cup Brazíliában megrendezésre kerülő döntőjére, amely tartalmazza az utazást, a szállást és a költőpénzt.

  • Első helyezett: 1 db páros belépőjegy a 2014 FIFA World Cup brazíliai elődöntőjére, amely tartalmazza az utazást, a szállást és a költőpénzt.

  • Második helyezett: 1 db páros belépőjegy a 2014 FIFA World Cup Brazíliában rendezendő negyed-döntőjére, amely tartalmazza az utazást, a szállást és a költőpénzt.

  • Harmadik helyezett: 22 db páros belépőjegy 2014 FIFA World Cup Brazíliában rendezendő 16 focimeccsére, amely tartalmazza az utazást, a szállást és a költőpénzt.

  • Számtalan fantasztikus PlayStation nyeremény, köztük a következők:

    • 5 db PS4 játékkonzol

    • 10 db PS3 (500GB) játékkonzol

    • 10 db PS Vita játékkonzol

    • 10 db vezeték nélküli 2.0s sztereó fejhallgató

    • 50 db EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brasil játék PS3-ra

    • 500 db 12 havi PlayStation®Plus tagság**

    • 1 000 db háromhavi PlayStation®Plus tagság**

    • 10 000 db egyhavi PlayStation®Plus tagság**

Online Verseny:

A PlayStation® szintén támogató partnere a FIFA Interaktív Világkupának, amely idén nyáron megadja a lehetőséget a játékosok számára, hogy a PSN-en keresztül saját országuk online FIFA világbajnokai legyenek. A versenyben bárki részt vehet, legyen akár kezdő vagy profi játékos, mindenki megkapja az esélyt, hogy képviselhesse hazáját a Rióban megrendezésre kerülő döntőn július 2-án és 3-án. Nagyszerű lehetőség, hogy a kedvenc futball játékosod nyomába léphess egy tökéletes passzal vagy egy utolsó pillanatban rúgott nyertes góllal.

A PlayStation® számára a játékosok a legfontosabbak, így a szerencsés nyertes nemcsak díjat kap a FIFA Interaktív Világkupán™, hanem meghívást is nyer jövőre a híres FIFA Baloon d’Or rendezvényre, ahol megkapja a saját kupáját és megnézheti a PSN online verseny világ legjobb focistájának díjátadóját.

További információk arról, hogyan válthatják a játékosok valóra az álmaikat, megtalálhatóak a megjelölt termékeken, többek között az exkluzív FIFA 2014 FIFA World Cup PS3-as kiadásán vagy a honlapon.

*A versenyre maximum négyszer lehet benevezni, a következő korlátozásokkal: a) egy nevezést ér bármennyi PS Vita konzol vásárlása; b) egy nevezést ér bármennyi PS3 konzol vásárlása; c) egy nevezést ér bármennyi PS4 konzol vásárlása; és d) egy nevezést ér bármennyi termék vásárlása a PlayStation® Store üzletből. A verseny a Brazíliában rendezendő 2014 FIFA World Cup jegyekért 2014. május 25-ig 23.59-ig (BST) tart. A játék az összes többi nyereményért 2014. július 13-ig 23.59-ig (BST) tart. Az e-mail cím aktiválásának átfutási idejére 72 órát kell szánni, így a versenyben való részvételi e-mailt 2014. május 25-e előtt legalább 72 órával hamarabb el kell küldeni. A versenyzők hozzájárulása szükséges, hogy a SCEE megkapja az e-mail üzenetet. A versenyben részt vevő országok: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Hollandia, Új-Zéland, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság.

** A PlayStation® Plus előfizetés csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek Sony Entertainment Network felhasználói fiókkal, PlayStation® Store hozzáféréssel és nagy sebességű internetkapcsolattal. A Sony Entertainment Network, PlayStation® Store, PlayStation® Plus felhasználási feltételei előzetes értesítés nélkül változhatnak, és nem minden országban és nem minden nyelven érhetőek el. A PlayStation® Plus tartalma és szolgáltatásai az előfizető életkorától függnek; A PlayStation® Plus előfizetés automatikusan meghosszabbodik annak lejárta után is, a számlázás a felhasználási feltételekben megadottak szerint történik. A felhasználónak 7 évesnél idősebbnek kell lennie, és 18 év alatti személy esetén szülői beleegyezés szükséges – eu.playstation.com/legal. A szolgáltatás elérhetősége nem garantált. Az egyedi játékok online kiegészítői indokolt értesítés kapcsán visszavonhatóak.

Azóta történt

Előzmények