netKar Pro Bajnokság

Az autóverseny játékok rajongói feszült figyelemmel várják a 2012-es esztendőt, hiszen olyan nagy nevek megjelenése várható az év folyamán, mint az rFactor2, a GTR3, a C.A.R.S., vagy az LFS S3! Igen ám, de a nagy kérdés, hogy ezen új játékok a fizika terén képesek lesznek-e felvenni a versenyt a jelenleg leghitelesebbnek tartott két szimulátorral: az iRacing-gel és anetKar Pro-val...

...melyek feature listáján már évek óta szerepelnek egyes az új címek által beígért újdonságok, nem is akármilyen megvalósításban!

Ahhoz hogy a kérdést eldöntsük, és hogy legyen mihez mérni a megjelenő új szimeket, no meg hogy a nagy várakozásban is legyen mivel játszani...

...a GTR-Masters.hu szimulátoros liga bajnokságot szerver a netKar Pro legfrissebb 1.3-as verziójával, melyen a részvétel teljes nyílt, minden érdeklődőt szívesen látnak a szervezők, aki szeretnék próbára tenni magukat, vagy az nK Pro-t!

A nyílt részvétel természetesen nem jelent "public szerver" hangulatot, a futamokon való induláshoz előzetes prekvalifikáció és nevezés lesz szükséges és minden résztvevővel szemben elvárás a messzemenőkig sportszerű viselkedés a pályán!

Az első futam a demo tartalommal fog zajlani, amit bárki ingyen letölthet az alábbi honlapról: www.netkar-pro.com

Akit érdekel a NetKar és a bajnokságban való indulás, az látogasson el a liga weboldalára, a napokban zajlik ugyanis a szavazás a futamok konkrét időpontját illetően, illetve segítséget is kap a szimulátor beüzemeléséhez, mivel az kicsit más logikával működik, mint az eddig megszokott hasonló szoftverek:

GTR-Masters.hu: netKar Pro Bajnokság