Nekro: Elindult a korai hozzáférés

Necro címmel egy érdekes, felülnézetes akciójátékot készít a DarkForge Games csapata. A sikeres Kickstarter kampányt követően nekiláthattak a valódi munkálatoknak, nemrég pedig már tökéletesen játszhatóvá is fejlődött a játék, ezért elővásárolhatóvá tették azt Steamen is.

A Korai hozzáférés keretén belül most 20 euróért akár azonnal el is kezdhetünk játszani a jelenleg még csak béta állapotban létező játékkal, nekikezdhetünk megkeseríteni a békés falusiak mindennapjait. Aki pedig siet, az most még június 16-ig akár 4 dollárért megszerezheti a játékot több más programmal együtt a Groupees oldal Be Mine 13 akciójában.

A játékban egy nekromantát irányítunk, aki maga a megtestesült gonosz. Egyetlen célja, hogy elpusztítson minden életformát, ami csak az útjába kerül, majd a halottak lelkeit, testüket és vérüket felhasználva újabb pokoli teremtményeket idézzen meg, hogy segítségükkel további áldozatokat szedhessen.

Aki játszott már a Dungeon Keeper vagy az Overlord című játékkal, az nagyjából már sejtheti, mire számíthat a Necro elindításakor. Sok vér, hullák, élőhalottak, fekete mágia, démoni szolgák és ártatlan falusiak lemészárlása. Itt nem mi vagyunk a jó fiúk...

A Necro című játékot PC-re, Macintoshra és Linuxra fejlesztik, megjelenési időt még nem tudni, de annyi már biztos, hogy a legutóbbi javítással immár a multi is bekerült a játékba, így barátainkkal is játszhatunk együtt. Amint megjelenik a játék, olvashatjátok róla a Gamepod értékelését is.

Azóta történt