NBA 2K22 - Új zenei élményt nyújt az idei rész

Lehetővé válik a játékosok számára új zenék, élmények és előadók megismerése az NBA 2K22 minden egyes új szezonjában.

A 2K stúdió a minap bejelentette, hogy az NBA 2K22, a népszerű és elismert NBA szimulátor következő kiadásában újfajta módokon is el lehet érni a játék zenei anyagait. A játékosok ennek köszönhetően könnyebben hozzáférhetnek a játékban hallható többszáz dalhoz, olyan előadóktól, mint Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee Stallion, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino vagy éppen Travis Scott – és még sokan mások.

„A zene és a kosárlabda az évek alatt szinte összeforrt és szerves részévé vált a játékunknak.” – mondta Alfie Brody, az NBA 2K Globális Marketingért felelős igazgató helyettese. „Az NBA 2K globális platformmá vált a zenék felfedezésében és ez az NBA 2K22-vel is folytatódik. Idén egy dinamikus zenei listát állítottunk össze, kiegészítve eddig soha nem hallott dalokkal, korai hozzáférésekkel és új előadóművészekkel. Továbbá új lehetőségeket teremtve, hogy a rajongók részeseivé válhassanak az élménynek és bebiztosítsák helyüket a videójátékok történelemben.”

A játékosoknak lehetőségük lesz új zenei élmények felfedezésére az év folyamán a „First Friday” eseményen keresztül, amikor is minden Szezon első péntekén új dalokat adnak a játék zenéjéhez. Minden frissítés tartalmazni fog zenéket a már jól ismert neves előadóktól és új feltörekvő művészektől is, ezzel is segítve, hogy a közönség és a játékosok megismerhessék őket az NBA 2K22-n keresztül. A következő Szezonokra vonatkozó frissítésekkel kapcsolatban augusztus második felében várhatók információk.

„Úgy alkottuk meg az NBA 2K-t, hogy a videójátékok etalonja legyen a zenei háttér területén.” – mondta David Kelley, a 2K Partnership és Licensing Senior Managere.

„Idén új lehetőség nyílik arra, hogy a játékosok közelebb kerülhessenek a zene és a kosárlabda-kultúra közös világához, nem csak jól ismert előadók által, de teret adva a játékosoknak is arra, hogy megmutassák saját zenei tehetségüket is a játékon keresztül.”