Nail'd bejelentés, videó és képek

A Deep Silver kiadásában hamarosan egy új ATV versenyjátékot kapunk, amelyben úttalan utakon, embert és gépet próbáló környezetben tehetjük próbára vezetői képességeinket. A  Nail'd című játékot a Techland fejleszti, és a képek, valamint a videó láttán kijelenthetjük, hogy a Chrome-Engine jó választás volt a megfelelő technikai háttér biztosítására.

A játékban komoly kihívások árán tudunk jó eredményeket elérni, miközben a Quad-unkkal - vagy motorunkkal - mindenféle terepraliban megszokott ugratók, kátyúk, valamint veszélyes kanyarok között lavírozunk a cél felé. Ezek között néha szokatlan akadályok is előfordulhatnak, például  egy utunkat keresztező vonat tetejére kell felugratnunk, majd pár másodpercig tartó utazás után a túloldalán leugorva folytathatjuk a versenyt.

Természetesen, ahogyan azt egy extrém off-road versenytől elvárhatjuk, itt sem kényszerülünk a pálya nyomvonalának szoros követésére, hanem alternatív útvonalakon is közlekedhetünk. Egy kijelző segíti a tájékozódásunkat, melyről leolvashatjuk a pontos helyzetünket, az aktuális helyezésünket, valamint hogy milyen messze vagyunk éppen a céltól.

Az egyszemélyes módban gép által irányított ellenfelek ellen tehetjük próbára vezetői képességeinket, míg a többjátékos módban egy globális online bajnokságban vehetünk részt a többi játékos ellen. Az alábbi galériában találhattok képeket a játékból:

Nail'd képgaléria

A játékot PC mellett XBOX360-ra és PS3-ra is fejlesztik, a Nail'd megjelenése valamikor 2010. negyedik negyedévében várható.

Azóta történt