MWO feat. Razer: Artemis Controller

Razernél nem újdonság, hogy egy-egy nagyobb cím megjelenése előtt rádobnak némi pénzmagot, hogy külön a szóban forgó játékhoz készíthessen perifériákat. Így volt ez a Battlefield sorozat legújabb részénél is, de liszenszeltek jogokat a Mass Effect 3-hoz, illetve a Star Wars: The Old Republichoz is hoztak patkányt és klavit, külön festéssel a sötét és a világos oldal számára. Az E3 alatt a Mechwarrior Onlinehoz jelentettek be egy különleges joystickot. Én személy szerint kissé rókabőr-taktikának tartom ezt, de ez esetben nemcsak egy szimpla átfestésről van szó, az Artemis már a használható kategóriába tartozik.

Szó se róla, meglehetősen magas a cucc nyálfaktora. A csomag tartalmaz egy mini-képernyőt, amely mini-mapként funkcionálhat, egy mini, 12 gombos klaviatúrát, és egy force feedbackes joysticket. Ez utóbbi meglehetősen robusztus darabnak tűnik.

A klaviatúra és a joystick (avagy 'razerül' mechstick) képes némi kooperációra is. A mechanikus klaviatúrán egy gombot nyomva tartva megváltoztathatóak a botkormányhoz kötődő funkciók, így nem kell külön gombokhoz kapkodnunk például a torzó derékban történő mozgatásához. Várható megjelenés feltehetőleg a játékkal egy időben, ár még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények