Mortal Kombat X - Bemutatkozik a Cage család

Egy hónap múlva bárki megvásárolhatja, és kipróbálhatja a NetherRealm Studios híres játékának legújabb részét, a Mortal Kombat X-et. A készítők az elmúlt hetekben folyamatosan mutatták be a karaktereket, akik közül több régi ismerőst is látni lehet. A legújabb előzetesben Johnny Cage és családja mutatkozik be.


Akiket zavar a YouTube által nyújtott minőség, azok erre a linkre kattintva letölthetik a trailer tömörítetlen forrásásfájlját

A családi bemutató mellé megérkezett az első játékmenet videó a játék mobil eszközökre érkező kiadásából, amely nem a nagygépes változat direkt portolása lesz, hanem külön fejlesztés eredménye. Ennek köszönhetően az irányítást teljesen az érintőképernyős használathoz tervezték meg.

A Mortal Kombat X a tervek szerint április 14-től lesz megvásárolható PC-n, Xbox One-on, Xbox 360-on, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Android, és iOS rendszereken.

Azóta történt

  • Így kezdődik a Mortal Kombat X

    A kezdő képsorok mellé sajnálatos módon bejelentették, hogy az Xbox 360 és PS3 kiadások nyáron jelennek csak meg.

  • Mortal Kombat X előzetes

    Hatalmas pofonok, már-már paródiába hajlóan brutális jelenetek, no meg tűzlehelő avagy jeget köpő nindzsák - igen, a Mortal Kombat bombaformában tér vissza!

Előzmények