Minden információ, amit a mai Pokémon Presents-en láthattunk

Talán a legfontosabb, hogy kaptunk egy új Legends játék bejelentést, amit jövőre kapnak meg az érdeklődők.

Magyar idő szerint ma délután 15:00-kor megkaptuk az idei első Pokémon Presents előadást, amelyben több játékról is szó esett, sőt még egy új bejelentésre is jutott idő az alig 12 perces műsor alatt. A teljes anyag lentebb önállóan is megnézhető újra, azonban akik összesítve szeretnék elolvasni az információkat, azoknak összeszedtük egy csokorba a lényeges részeket. A mai természetesen nem az egyetlen Presents esemény az évben, a későbbiek során további újdonságokra is számíthatunk.

  • Új Tera Raid esemény indul a Pokémon Scarlet és Violetben, amelynek keretén belül február 28-március 5 között Mighty Venosaurt, március 6-12. között Mighty Blastoise, március 13-17. között pedig Mighty Charizardot kaphatnak el a játékosok
  • Pokémon GO x Horizons együttműködés: Az kollaborációs esemény részeként a Pokémon Go-ba megérkezik Charcadet, Armarouge és Ceruledge, akik mind a Pladea régióból származó Pokémonok. A bejelentéshez egy rövid trailert is kaptunk, itt tekinthető meg.
  • Mobilokra érkezik a Pokémon Training Card Game Pocket, amiben virtuális Pokémon kártyákat gyűjthetsz majd amellett, hogy harcolhatsz a barátaiddal. Megjelenés valamikor idén Android és iOS rendszerekre. Trailer
  • 2025-ben jön az új Pokémon Legends játék: A Presents legutolsó bejelentése szerint jövőre jön Nintendo Switch-re a Pokémon Legends: Z-A, amely a Kalos régióba, pontosabban Lumiose városába viszi el a rajongókat. Pontos dátumot nem kaptunk, egy teaser trailert viszont igen.