2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Wii rovat

Mike Capps: a Wii egy vírus

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az Epic Games vezetője, Mike Capps a múlt héten az IGN-nek adott interjút, amelyben többek között a Wii-vel kapcsolatban is elmondta szubjektív véleményét.

Hirdetés

Capps elismeri a Nintendo konzoljának sikerét, de elmondta, hogy az ő tetszését egyelőre még nem nyerte el a masina - sőt, szerinte inkább egy "vírusról" van szó. Masszív idézet következik:

"Ez egy vírus, megveszed, játszotok vele a barátaiddal, ők pedig azt mondják 'Úristen ez nagyon király, én is veszek egyet'. Két hónap múlva te már nem játszol vele, de ők megveszik, aztán ők is megunják két hónap után, de már ők is megmutatták valakiknek, akik szintén meg fogják venni, és így tovább. Mindenki vett egyet, akit ismerek, és senki sem kapcsolja már be. Természetesen van egy réteg, amely tényleg szereti és élvezi ezeket a játékokat, de én még mindig várok arra az egy játékra, amely ismét a gép bekapcsolására ösztönözne."

Az Epic Games elnöke hamarosan hazánkba is el fog látogatni, hiszen ő tartja majd a májusban esedékes Game Developers Forum nyitóbeszédét - a fő téma ott már természetesen nem a Wii lesz, sokkal inkább az Unreal Engine, és az azzal kapcsolatos játékok.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.