Michael Jackson meghalt

Épp a napokban számoltunk be róla, hogy Jackson talán egy új játékban fog feltűnni, ami a Moonwalker után a második videójátékos kiruccanása lett volna. Ma pedig váratlanul, szinte a semmiből jött a hír, hogy Michael Jackson elhunyt. Ezzel együtt a rajongók azon álma is szertefoszlott, hogy Jackson a tervezett koncertsorozattal visszatérjen régi fényéhez és ne a közelmúlt botrányai maradjanak meg róla, mint utolsó emlékek.

Hogy ezek után elkészül-e a pletykált játék, vagy a SEGA féle Moonwalker marad az egyetlen a videójátékok és Jackson rajongóinak, az még nem tisztázott. Csak reménykedni tudok, hogy nem használják fel a nevét és régi hírnevét arra, hogy egy szenzációhajhász játékot jelentessen meg valamelyik nagy kiadó.

Nyugodjék békében, egy hajdani, valódi nagy sztárral lettünk kevesebbek.

Előzmények

  • Új Michael Jackson játék készül?

    Jacko a pletykák szerint nem csak a színpadon, hanem a videójáték formájában is visszatér.

  • Michael Jackson: Moonwalker

    Heti Retro blokkunk alanya, egy réges régi Genesis játék. Jacko-ról sokmindent el lehet mondani, de a Genesis fénykorában ő volt a popipar legkellendőbb portékája! Mint ilyen, természetesen nem kerülhette el a Jackson név teljes kiaknázását, ezért az élelmes Managerek úgy döntöttek, hogy készüljön az akkori top konzolok egyikére Jackoval egy játék! Nézzük hát, mit sikerült összehozni!