Megjelent a Mega Man 11 (PC, XO, Switch, PS4)

A Capcom örömmel jelenti be, hogy a Mega Man sorozat várva várt folytatása, a Mega Man 11 már kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re és Nintendo Switch-re. A klasszikus oldalnézetes akciót új funkciókkal és friss megjelenéssel párosító alkotásban a játékosok a Kék Bombázó, valamint a sorozat más ikonikus szereplői, mint Mega Man alkotója Dr. Light és a robotkutya Rush oldalán indulhatnak útnak, hogy legyőzzék a sorozat gonoszát, Dr. Wily-t.

A Mega Man 11 számos izgalmas módot és újdonságot kínál, mint:

 

  • Vesd be a Double Gear rendszer erejét – Ez az egyedi funkció új csavart visz a közkedvelt platformer akcióba, amivel bármikor fokozhatod Mega Man sebességét és erejét.
  • Veteránoknak és újoncoknak egyaránt – A számos nehézségi fokozatnak köszönhetően bármilyen képességű játékos elmerülhet a Kék Bombázó legújabb kalandjában. Mega Man fegyvereinek könnyebb eléréséhez egy új választóképernyő is helyet kapott a játékban.
  • Új és klasszikus módok – Tedd próbára ügyességedet számos klasszikus Challenge módban, mint a Time Attack és a Score Attack, valamint olyan további módokban, mint a Ballon Rush, a Jump Save és mások.
  • Törj az eredménytábla élére – Döntsd meg barátaid pontszámát és időrekordján a Challenge módokban, vagy célozd meg egyenesen a világranglista élét, és szállj versenybe a világ játékosaival! A praktikus automatikus feltöltés biztosítja, hogy pontszámod/időd azonnal felkerül az internetes eredménytáblára.
  • Fedezd fel a robotika csodáit – Ismerkedj meg közelebbről a játék szokatlan és csodálatos karaktereivel a Gallery módban.

Azóta történt

  • Mega Man 11 teszt (PS4, Xbox One)

    Egy folytatás, ami annyira eredeti, hogy szinte NES-re is elkészülhetett volna: élvezetes akció, változatos főellenfelek és persze pokoli nehézség jellemzi.