Medal of Honor - hivatalos bejelentés

Ahogy ez várható volt, végre megtette az első lépést az Electronic Arts, most már nem pletyka; hivatalosan bejelentették az új Medal of Honor részt, amely az előzetes információk szerint már nem a második világháborús környezetben fog játszódni, hanem a modern hadviselés idején, a mai afganisztáni háborút próbálja majd előtérbe helyezni a nagyérdemű számára. Erre 10 évet kellett várnia az EA-nek, hogy végre stílust váltson, hiszen sok gamernek elege van a World War II játékokból.

Az Electronic Arts állítása szerint egy teljesen új first-person shooter játékot készítenek, amely valamikor 2010 őszén fog megjelenni multiplatform formában. A fejlesztők a hitelesség érdekében mindent megtettek, ugyanis részt vettek különböző elit alakulatoknál, többek között a Tier 1-nél, tehát ennek függvényében a leghitelesebb modern háború élményét garantálja a los angelesi EA részleg.

A legújabb Medal of Honor fenomenális egyjátékos kampánnyal fog rendelkezni, amely nem mellesleg nagyon élethű és megtörtént esetet fog feldolgozni az afganisztáni háború alatt. A Multiplayer részleget pedig az EA DICE (Battlefield, Bad Company 1-2) veszi át, pontosabban az amerikai fejlesztők a svédektől kérnek majd fontos segítséget, hogy a játék többjátékos része is helyt álljon a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 mellett, hiszen a konkurencia óriási lesz 2010-ben.

A fejlesztők nagyon büszkék a bejelentésre, és talán sok játékos is örül a hírnek, hiszen egy új Medal of Honor korszak elébe nézünk. A hivatalos bejelentés mellett egy boxartot is közé tettek a srácok:

Azóta történt

Előzmények