Már elérhető a Civilization VI: New Frontier Pass második csomagja

A kéthavonta megjelenő pakkok következő felvonása ősszel várható.

A 2K örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass második csomagja, az Ethiopia Pack már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Az Ethiopia Pack tartalma:

  • Új vezető: II. Menelik etióp császár
    • Tartalmazza az egyedi Oromo Lovasság egységet, a Rock-Hewn Church fokozót és az Aksumite Legacy képességet.
  • Új játékmód: Secret Societies (használatához a Rise and Fall vagy Gathering Storm kiegészítő szükséges)
    • Négy nagyhatalmú és rejtélyes Titkos Társaságot ad a világhoz. A felkutatásokhoz keresd a Titkos Társaságok befolyásának esetleges búvóhelyét, mint a Barbár Táborhelyek, Törzsi Falvak, Természeti Csodák vagy Városállamok. A felfedezésük nem garantált, de nagyobb eséllyel találhatsz meg olyan Titkos Társaságokat, amiket más játékosok még nem fedeztek fel, vagy olyan kontinensen, ahol még nem fedeztek fel Titkos Társaságot. Alternatívaként befektethetsz a diplomáciai láthatóságba, hogy többet megtudj róluk más vezetőktől.
    • Egy társaság felfedezése egy egyedi kormányzót old fel hasznos bónuszokkal, amit a játékosoknak nem kell egy városhoz rendelniük. Miután egy társaság tagjává váltak, a játék végéig azok is maradnak.
    • Az ugyanazon társasághoz tartozó játékosokkal való szövetséggel a játékosok gyorsabban szerezhetnek szövetség pontokat, és jobb véleménnyel vannak egymásról diplomácia során. A más társaságok tagjai azonban ellenszenvesek lesznek egymással, amint kiderül tagságuk.
  • Új kerület: Diplomáciai Negyed
  • Új épületek: Konzulátus, Törvényszék
  • Teddy Roosevelt és Catherine De Medici Persona Pack: A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass tulajdonosok számára elérhető. A csomagok mindegyike kedvenc vezérük egy vadonatúj megközelítését tartalmazza új vezér modellel és háttérrel, új játékmeneti bónuszokkal és egy a vezér személyiségét tükröző frissített agendával. „Rough Rider Teddy” kiváló a béke megtartásában, míg „Magnificence Catherine” fényűzésével képes lehengerelni a világot Kultúrával és Turizmussal.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyekből az első kettő már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.