Májusban érkezik a Hatsune Miku: Project Dive Mega Mix (Switch)

A kizárólag digitálisan megjelenő játék jövő hónapban érkezik Nintendo Switch-re.

A SEGA bejelentette, hogy a Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix 2020. május 15-én jelenik meg kizárólag digitálisan Nintendo Switch-re! A játék már előrendelhető a Nintendo eShop kínálatából alap ’Miku Miku’ és 6 DLC csomaggal további 36 extra számot tartogató ’Mega Pack’ verzióban. A megjelenést követően a ’Mega Pack’ csomagonként 6 számot tartalmazó összesen 6 DLC-je külön és egyben is megvásárolható lesz.

Az előrendelő emellett a négy számot tartalmazó ’Theme Song DLC Pack’ csomagot is megkapják, ami korábbi Project DIVA játékot játszható főcímdalaiból lett összeállítva. Akik esetleg lecsúsznak az előrendelésről azoknak sem kell aggódnia, a ’Theme Song DLC Pack’ tartalmai ugyanis 2020. június 12-tól ingyenesen elérhetők lesznek minden játékosnak:

  • The secret garden by Kosaki Satoru
  • Look This Way, Baby by ryo
  • Sekiranun Graffiti by ryo
  • Yumeyume by DECO*27

A rajongók továbbá már ma próbára tehetik ritmusérzéküket a Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix demójával, ami két számot tartalmaz – Arifureta Sekai Seifuku, Romeo and Cinderella –, melyek a tradicionális gomb alapú ’Arcade Mode’ mellett a vadonatúj mozgás alapú ’Mix Mode’ stílusban is játszhatók. Emellett már a megjelenés előtt kipróbálhatod a játék testreszabási lehetőségeit, mint a három Hatsune Miku modul, vagy kedvenc Vocaloid karaktereid kosztümjei – Rin, Len, Luka, KAITO, MEIKO. Megjegyzés: ezek a kosztümök csak vizuális változások és nem változtatják meg a szám előadóját.

A ’Mix Mode’ használatához egy lecsatlakoztatott Joy-Con pár szükséges, így a handheld móddal és a Nintendo Switch Lite konzolokkal nem kompatibilis. Az ’Arcade Mode’ handheld módban és Nintendo Switch Lite konzollal is elérhető.