Hirdetés

Ma indul a Steam Lunar New Year Sale 2020 (PC)

Ahogy közel minden ilyen eseménykor, úgy a mostani leárazás idején is lehet számítani kisebb-nagyobb engedményekre és persze a szokásos leállásokra is.

Frissítve:

Hirdetés

Elindult a Holdújév vásár, mindenkinek jó vásárolgatást!

Eredeti hír:

A PC-s játékosoknak minden bizonnyal nem kell bemutatni a Steam digitális áruházának az időszakos akcióit. Ahogy az elmúlt években megszokhattük, úgy idén is megrendezésre kerül a Steam Lunar New Year Sale, amely időszak alatt a komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes lesz előkészíteniük a valódi és/vagy digitális pénztárcájukat. Az eddigi események alapján ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a Valve rendszer a legtöbbször nem tudja kezelni a nagy rohamot, így előfordulhat, hogy hosszabb-rövidebb ideig nem lesz elérhető az áruház.

Az év eleji leárazás 2020. január 27-ig tart, ez idő alatt érdemes lesz figyelni a Steam, valamint a SteamDB oldalát (Illetve annak Bundle szekcióját), hiszen minden bizonnyal a legtöbb érdeklődő megtalálja majd a neki megfelelő ajánlatot. A kezdésig kicsit még várni kell, ma este 7 órától már a kedvezményes árak lesznek láthatóak.

  • Kapcsolódó cégek: