LEGO DC Super-Villains - Ez várható a jövőben

A készítők bejelentették a Season Pass tartalmát, amely számos ismert szereplőt hoz be az ősszel megjelenő játékba.

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO Group és a DC Entertainment a minap felfedte a LEGO DC Super-Villans szezonbérlet részleteit, ami további izgalmas, a DC univerzum ihlette tartalmakkal bővíti a játékot. A szezonbérlet összesen hat Level Pack és négy Character Pack csomagot tartalmaz, melyek között szerepel két a Warner Bros. Pictures új Aquaman filmje inspirálta Aquaman Movie Level Pack, valamint két a Warner Bros. Pictures Shazam! filmjén alapuló Shazam! Movie Level Pack.

Emellett a DC Super Heroes TV Series Character Pack és a DC Super-Villains TV Series Character Pack kedvenc Warner Bros. televíziós sorozataid, mint a Legends of Tomorrow, Arrow, The Flash, Supergirl és Black Lightning szereplőit hozza el a játékba, de a további kiegészítőcsomagok közt szerepel még a Warner Bros. animációs sorozatok inspirálta DC Films Character Pack, Batman: The Animated Series Level Pack és Young Justice Level Pack.

A szezonbérlet külön, vagy a LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition részeként is megvásárolható, ami tartalmazza az alapjátékot, egy exkluzív Lex Luthor minifigurát, valamint azonnal hozzáférést biztosít a DC Super-Villains TV Series Character Pack csomaghoz.