Left 4 Dead 2 - új zombik

A Left 4 Dead 2 azt ígéri, hogy új mércét állít fel a kooperatív akciójátékok között, és 2009 egyik nagy címe lehet. A közelharc bevezetésével igyekeznek mélyebbé tenni a játékélményt, olyan fegyverekkel mint a láncfűrész, serpenyő, balta, baseball ütő és még egyéb fegyverek.

A "Parish" kampány E3-as és a "Swamp Fever" Comic Con-os debütálása után a "Dark Carnival" a harmadik kampány amit felfedtek az öt közül. A Valve bemutatta az egyik új főzombit is, aki csak Jockey (zsoké) néven fut. A Jockey-val egy túlélőt támadhatunk egyszerre, átvehetjük felette az irányítást és megpróbálhatjuk elvezetni a társaitól, bele a tűzbe, le a peremekről vagy pedig egyenesen egy zombi horda közepébe.

Az új kampány és az új főzombi mellett egy másik zombitípus is debütált, "az egyszerű de mégsem átlagos" bohóc zombi, vele csak a "Dark Carnival" kampány során futhatunk majd össze. Emellett még bemutattak néhányat az új fegyverek közül is (krikett ütő, AK-47 és gránátvető).

Új túlélőkkel, új főzombikkal, új fegyverekkel és új tárgyakkal a Left 4 Dead 2 sokkal nagyobb játéknak ígérkezik mint az elődje, több kooperatív és versus kampánnyal, illetve alapból benne lévő Survival mód térképekkel. Megjelenés november 20-án PC és XBox 360 platformokra.

Azóta történt

Előzmények