KOTOR 3 spekulációk: reagál az EA

John Riccitiello napokban tartott prezentációja örömteli hírrel szolgált a Knights of the Old Republic széria híveinek, az egyik slide-on ugyanis felbukkant a KOTOR neve, mint a jövőben folytatással gazdagodó produktum. A jelek szerint azonban a helyzet mégsem teljesen így fest.

Az Electronic Arts igyekezett idejében lenyugtatni a KOTOR harmadik részéről fantáziáló rajongókat, a hivatalos közlemény szerint az ominózus slide csupán a kreatív tehetséggel megáldott fejlesztőket sorolta fel, korábban megjelent és jelenleg fejlesztés alatt álló játékok tekintetében egyaránt. Ez alapján a KOTOR 3-at megerősített tételnek vélni elhamarkodott és rossz következtetés lenne, folytatja a kommüniké. Az már más kérdés, hogy a prezentációban több olyan folytatás is szerepelt, melyet azóta megerősített a kiadó.

A népszerű Star Wars sorozatot folytatását illetően korábban több, masszívan multiplayer online szerepjátékra való utalás látott napvilágot, a BioWare által fejlesztett MMO kiléte azonban egyelőre még mindig ismeretlen.