Hirdetés

Killzone 2 kép- és videóáradat

HirdetésHa valaki nehezen bírja a Killzone 2 megjelenéséig, az most jócskán könnyíthet a várakozás fájdalmain, hiszen gigantikus mennyiségű kép és videó érkezett a játékról.

A jelenleg aktuális online bétateszt kapcsán számos videó bukkant fel az Interneten: ezúttal is tudunk mutatni egy adagot, aminek segítségével betekintést nyerhettek a játék pörgős multiplayer csatározásaiba. Egy fokkal lényegesebb azonban talán, hogy hosszú idő után az egyszemélyes kampányról is érkezett videóanyag, és külön öröm, hogy új, eddig még nem látott helyszínek is bemutatkoznak bennük - nem kevésbé látványos formában, mint a korábbiak. A közel tíz percnyi mozgóképet lentebb találjátok.

Ha pedig valaki állóképek formájában szeretné vizsgálgatni a Killzone 2-t, annak sincsen akadálya, a Playscope stábja ugyanis ipari mennyiségű KÉPET lőtt a játék preview változatából, ráadásul remek minőségűeket - jó részüket át is emeltük egy itteni galériába.


A Guerrilla Games PlayStation 3 exkluzívjának megjelenéséig bő két hónapot kell már csak kibírni: a Killzone 2 premiere február tizenhetedikére van kitűzve.

>> SINGLE PLAYER

>> MULTIPLAYERHirdetés

  • Kapcsolódó cégek: